Kumbor je mirno, malo mesto, idealno za odmor bez buke i gužve, smešteno na samoj obali mora. U centralnom delu Kumbora nalazi se lep park sa palmama i mala luka.

Uređene plaže (ukupna dužina 3 km), čisto more, očuvana priroda prepuna voćnjaka, maslinjaka, i druge mediteranske vegetacije, kao i restorani s odličnom gastronomskom ponudom samo su deo doživljaja zbog kojih ćete zavoleti ovo mesto. Sve u svemu ovo mesto je savršeno za porodice sa malom decom, jer nema gužve, niti saobraćaja. U Kumboru ništa nije daleko, tako da možete lako doći do bilo koje plažice.

Ako želite u noćni provod, a ne zadovoljavaju vas kafići i picerije u Kumboru, uvek možete “skoknuti“ do Herceg Novog gde postoji mnogo mesta koje nude kvalitetan provod do kasnih večernjih, ali i ranih jutarnjih sati.

Svakodnevno se organizuju izleti brodom bokokotorskim zalivom kao i obližnjim atraktivnim izletištima i kupalištima koje smo mi u mogućnosti da organizujemo , jer hotel poseduje i turistički brodić.

Letovalište Kumbor je idealna destinacija za sve one koji se žele opustiti od svakodnevnog stresa koje sa sobom nosi savremeni život, i učiniti zadovoljstvo svim svojim čulima. Ime mesta potiče od italijanske reči “conborgo“, što znači predgrađe, jer je naselje bilo u neposrednoj blizini starog grada Stoli.

Prosečna dnevna temperatura morske vode u Kumboru i okolini tokom letnjih meseci iznosi oko 27 stepeni Cejzijusa, prosečna dnevna temperatura vazduha u julu I augustu iznosi 35 stepeni,  omogućava da kupališna sezona traje najmanje pet meseci.

Back to Top